Baza De Tratament Eforie Nord Hotel Traian

Camerele duble dispun de 2 paturi twin. Restaurant receptie baza de tratament lift magazin alimentar si nealimentar sala de conferinte club.

baza de tratament eforie nord hotel traian informații importante sunt însoțite de fotografii și imagini HD provenite de pe toate site-urile web din lume. Pe această pagină avem și diverse imagini atractive în PNG, JPEG, JPG, BMP, GIF, WebP, TIFF, PSD, EPS, PCX, CDR, AI, logo, pictogramă, vector, alb-negru, transparent etc.

Vă mulțumim pentru vizită, nu uitați să marcați marcajele baza de tratament eforie nord hotel traian folosind Ctrl + D (PC) sau Comandă + D (macros). Dacă utilizați un telefon mobil, puteți utiliza și meniul paginii de salvare printr-un browser. Orice sistem de operare folosit fie Windows, Mac, iOS sau Android poate descărca imagini folosind butonul de descărcare.

Hotel Traian Eforie Nord Hotel Traian Eforie Nord

Complexul traian baza de tratament este situat in eforie nord cu deschidere panoramica spre statiune si lacul techirghiol la 50 m.

Baza de tratament eforie nord hotel traian. Hotelul traian are 237 de camere care însumează 1550 de metri pătrați. Hotel restaurant baza de tratament lift modern magazin alimentar si nealimentar sala de coferinte club centrala termica. Dintre acestea 220 sunt camere duble 7 garsoniere şi 10 apartamente.

Hotel traian eforie nord oferte tratament balneo cazare la 3 stele baza de tratament piscina incalzita cu apa sarata din ghiol tratament cu namol din lacul techerghiol restaurant plaja la. Hotelul este amplasat in sudul statiunii eforie nord chiar langa gara si la o distanta de 500 m fata de mare. Hotel traian 3 stele este situat in partea de sud a statiunii langa gara pe varianta eforie sud mangaliahotelul este construit pe 9 etaje si asigura cazarea in 220 camere duble 7 garsoniere si 10 apartamente dotate cu mobilier nou bai renovate geamuri termopan aer conditionat minibar televizor balcon.

Complexul traian 3 se află în stațiunea balneoclimaterică eforie nord pe varianta eforie sud mangalia la 50 de metri de gară și lacul techirghiol și la 500 de metri de marea neagră. Este recomandată atât pentru relaxare și petrecerea vacanței la plajă cât și pentru tratament având unele dintre cele mai moderne centre de fizioterapie din țară. Hotel traian 3 stele este situat in partea de sud a statiunii langa gara pe varianta eforie sud mangalia.

Hotel traian eforie nord oferta 7 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun fisa cont 280 lei peroana sejur si tratament 5 zile cate 2 procedurizipersoana si consultatie medicala gratuita. Bine ați venit la hotel traian. De statia cfr si lacul techirghiol si la cca500 m.

Vă invităm să vă bucuraţi de confortul hotelului restaurantului și a bazei de tratament situate in eforie nord cu deschidere panoramică spre stațiune și lacul techirghiol la 50 m. In sudul statiunii langa gara pe varianta eforie sud mangalia la 600 metri de plaja. Hotelul traian 3 din statiunea eforie nord este amplasat la aproximativ 500 m distanta de plaja fiind regasit in imediata apropiere a lacului techirghiol.

Hotel traian este un hotel cunoscut si apreciat din statiunea eforie nord datorita conditiilor bune de cazare si tratament baza proprie pe care le ofera dar si tarifelor sale accesibile. Despre hotel traian eforie nord prezentare hotel facilitati si servicii oferite. Eforie nord este a doua stațiune ca mărime de pe litoralul românesc.

De stația cfr si lacul techirghiol și la cca500 m. Hotelul este construit pe 9 etaje si asigura cazarea in 220 camere duble 7 garsoniere si 10 apartamente dotate cu mobilier nou bai. Hotelul traian din eforie nord pune la dispozitia clientilor sai conditii de cazare de 2 insa are in dotare una dintre cele mai mari baza de tratament din statiune cu o suprafata de 2800 mp si dispune de un numar de 1810 proceduri pe zi.

Descriere si dotari generale. Descriere hotel traian.

Oferte Eforie Nord 2010 Inscrieri Timpurii Eforie Nord Oferte Eforie Nord 2010 Inscrieri Timpurii Eforie Nord

Sejur Tratament Balnear 2020 In Eforie Nord Hotel Traian Sejur Tratament Balnear 2020 In Eforie Nord Hotel Traian

Decada Balneara 2020 Eforie Nord Hotel Traian Pico Mar Decada Balneara 2020 Eforie Nord Hotel Traian Pico Mar

Hotel Traian Eforie Nord Romania Oferta Litoral 2020 Ofertele Hotel Traian Eforie Nord Romania Oferta Litoral 2020 Ofertele

Oferte Hotel Traian Eforie Nord Oferte Hotel Traian Eforie Nord

Eforie Online Hotelul Traian Este Situat In Eforie Nord Eforie Online Hotelul Traian Este Situat In Eforie Nord

Decada Balneara 2020 Eforie Nord Hotel Traian Pico Mar Decada Balneara 2020 Eforie Nord Hotel Traian Pico Mar

Oferte Hotel Traian Eforie Nord Oferte Hotel Traian Eforie Nord

Hotel Traian Eforie Nord Hotel Traian Eforie Nord

Hotel Traian Eforie Nord Oferta De Cazare 2020 Targul De Hotel Traian Eforie Nord Oferta De Cazare 2020 Targul De

Oferte 2018 Hotel Traian Caciulata Romania Oferte 2018 Hotel Traian Caciulata Romania


You have just read the article entitled Baza De Tratament Eforie Nord Hotel Traian. You can also bookmark this page with the URL : https://tratament-romania.blogspot.com/2018/07/baza-de-tratament-eforie-nord-hotel.html

0 Response to "Baza De Tratament Eforie Nord Hotel Traian"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel